Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Websites & Computers » Fifa 2011
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Fifa 2011
Maker: FreggeBekeken: 23381
Status: InactiefBerichten: 393
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Wo 9 jun 2010 16:02
Komt eind september / begin oktober, maar er is al nieuws!!

[list">FIFA 11 (X360, PS3)

Gespeeld | 9 juni 2010 - Begrijp me niet verkeerd. 2010 FIFA World Cup South Africa is een sfeervol tussendoortje voor de voetballiefhebber. Maar voor de échte vernieuwingen en verbeteringen moeten we – dat hopen we tenminste – bij FIFA 11 zijn. Op de heilige grond van EA Sports in Vancouver zagen we FIFA 11 voor het eerst en konden we meteen een middagje met de game aan de slag.

Net als met FIFA 10 onthult EA ook dit jaar zijn nieuwe footie in etappes. Het thema van deze eerste presentatie is Customize Audio, wat wil zeggen dat iedereen zijn eigen soundtrack voor de game kan maken. Knal je favoriete nummers op een usb-stick, kopieer het naar de harde schijf van de Xbox 360 of PlayStation 3 en hoppa: je hebt altijd de perfecte soundtrack. Leuk natuurlijk, maar nog toffer is het dat deze muziek niet alleen in de menu’s van het spel te horen is. Nummers zijn toe te wijzen aan bepaalde gebeurtenissen in een wedstrijd zelf. Bijvoorbeeld bij een doelpunt, de opkomst van de spelers en natuurlijk als zang van het publiek. Aan dit alles zit overigens wel één ‘maar’. EA heeft niet van alle nummers de rechten en je kunt je bovendien voorstellen dat niet alle (zelf opgenomen) spreekkoren over bloemetjes en bijtjes gaan. Je soundtrack werkt daarom alleen offline. Speel je online, dan hoor jij je eigen nummers wel, maar je tegenstander niet.

Goed. Terug naar het veld. EA zet de jaarlijkse jacht op perfectie door. En da’s maar goed ook, want de gameplay van FIFA 10 biedt genoeg ruimte voor verbetering. Eén daarvan duikt vooral online op: spelers die button bashen met de overspeelknop en zo onrealistisch snel en makkelijk de bal via één keer raken rondtikken. Om hier wat aan te doen heeft EA een extra attribute toegevoegd aan spelers, die bepaalt hoe goed elke voetballer de bal kan overspelen. Standaard is het een stuk moeilijker geworden en komt de bal met blind op A of kruisje rammen veel minder vaak aan. Er moet beter rekening worden gehouden met de hoogte en positie van de bal ten opzichte van de voet van de speler. Krijg je een bal stuiterend en te dicht op je lichaam gespeeld, dan zul je nu sneller een paar stappen achteruit moeten doen om de bal aan te nemen en pas daarna door te spelen.

Daarnaast speelt ook de snelheid van de bal een veel grotere rol. Raak je de bal te hard of juist te zacht, dan bereikt hij minder snel zijn doel dan in FIFA 10. Hierdoor ligt de snelheid van FIFA 11 lager dan we gewend zijn van FIFA World Cup en vooral van FIFA 10. Met name de eerste potjes is dit wennen, met als gevolg dat je meer gaat nadenken bij wat je doet. Lang niet iedere speler kan de bal meer aannemen, binnen een seconde 180 graden draaien en vervolgens een puntgave steekbal door de lucht geven. Blind op de passknop rammen is er dus – met de meeste spelers – niet meer bij. EA lijkt de eerder ingeslagen weg naar realisme door te trekken en zoveel mogelijk arcade-gameplay uit FIFA 11 te slopen.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen wat betreft het overspelen en die hebben te maken met een andere verbetering. EA heeft weer veel energie gestopt in het nog meer onderscheiden van de topspelers. Fabregas is een goed voorbeeld van een speler die uitblinkt in het snel versturen van afgemeten passes. Ook qua lichaamsbouw heeft EA geschaafd aan spelers. De boomlange Diaby is nu ook op je Xbox 360 of PlayStation 3 duidelijk drie koppen groter dan zijn ploeggenoot Arshjavin, terwijl Rooney weer merkbaar breder is dan de gemiddelde voetballer. En zo gaat het verder. Een oude rot in de verdediging als Sol Campbell lijkt haast te sjokken met de bal aan de voet en het is dus verstandig om bij zo’n speler de bal het werk te laten doen. In fysieke duels is hij echter weer sterker, waardoor hij vaker als winnaar uit de bus zal komen bij een duel om de bal. Ook op dit vlak heeft EA een duidelijk stap vooruit gemaakt, want duels verlopen minder vaak op dezelfde manier.

En zo kent FIFA 11 nog veel meer, minder grote verbeteringen. In hoekschoppen zit bijvoorbeeld meer leven. Spelers komen goed in de bal lopen, in plaats van dat ze op een plek gaan staan en de bal binnenknikken. Doelpunten van sterspelers kunnen op hun eigen unieke manier worden gevierd. Denk aan Tevez die met z’n achterwerk draait of een speler die met twee handen in de rondte schiet. Helaas is deze viering niet persoonsgebonden aan Ajacied Suarez. Ach, zolang Huntelaar niet meer in een spagaat ligt, zoals in FIFA World Cup, vind ik alles best.

Sommige beloofde verbeteringen waren overigens nog niet zichtbaar in de game. Zo moet het reactievermogen van keepers zijn verbeterd, waardoor de betere doelmannen sneller kunnen reageren. Als voorbeeld werd een vrije trap getoond die door de muur van richting werd veranderd. In FIFA 10 stond de keeper dan vaak aan de grond genageld maar nu moet hij kunnen reageren en alsnog de goede hoek in duiken. Helaas merkten we dit in de versie die wij speelden nauwelijks. Maargoed, deze was ook pas voor vijftig procent af, dus dat kan ermee te maken hebben.

Na het grafische geweld van FIFA World Cup verwachten we natuurlijk dat FIFA 11 er minstens net zo mooi uitziet. De versie die wij speelden kwam hier ‘overall’ helaas nog niet bij in de buurt en deed ons eerder denken aan FIFA 10. Natuurlijk omdat het zomerse stijltje van FIFA World Cup weg is, maar ook omdat spelers en omgevingen er minder strak uitzien. Gezichten van sommige topspelers waren overigens wel een stuk gedetailleerder. Dit is dan ook één van de punten waarvan EA aangeeft achter te lopen op PES en waar men de concurrent dit jaar op wil verslaan.

Eigenlijk kan na onze eerste kennismaking met FIFA 11 nog weinig worden geconcludeerd. Positief is wel dat ergernissen zoals het button bashen worden aangepakt, wat FIFA vooral online een stukje realistischer en uitdagender maakt. Zoals gezegd kondigt EA de vernieuwingen van FIFA in etappes aan en dus kijken we vol spanning uit naar de E3. De toevoeging om je eigen soundtrack te maken is in ieder geval al leuk gevonden. Welk spreekkoor laat jij straks via het publiek door het stadion galmen?[/list">

InsideGamer.nl

Over het dikgedrukte stuk: Dat is wel niet ZO vet. Speel je Ajax - Feyenoord, hoor je in een keer Vertonghen: 'T ZIJN MAAR KUT KAKKERLAKKEN!!
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Wo 9 jun 2010 16:34
Klinkt leuk, ga hem zeker weer kopen <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Ajakz


Geregistreerd: 08-11-2009
Forum berichten: 125
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Noord-Brabant
Geplaatst: Wo 9 jun 2010 18:08
Ga hem halen voor de PS3. Neem nu dus officieel afscheid van Fifa op de PS2. Ben erg benieuwd naar de vernieuwingen. Dacht ergens gelezen te hebben dat de Manager Mode ook wordt verandert. Lijkt me ook wel gaaf om Ajax verder te zien groeien. In Fifa 10 zaten al talentjes zoals Gregory, Alderweireld en Suárez. Met Eriksen, Lodeiro en Suk de CL winnen etc etc. Kan niet wachten. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Za 12 jun 2010 10:33
Er is ook al een hyves voor fifa 2011 zag ik, http://fifa-2011.hyves.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 jul 2010 16:42
Het is voor mij eigenlijk standaard dat ik de nieuwe FIFA editie koop, al heb ik FIFA World Cup afgeslagen, omdat ik dat buiten de sfeer en de personages van de spelers en de coaches er bijna geen verschil is met FIFA 2010.

Ben zeer benieuwd en ik zie graag als verbeter punt dat de personages beter en echter worden!
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Do 8 jul 2010 18:50
Citaat:
omdat ik dat buiten de sfeer en de personages van de spelers en de coaches er bijna geen verschil is met FIFA 2010.

!



Er zitten absoluut veranderingen in die alvast aanleiden naar FIFA 11 toe. Ik speel dan ook vaker World Cup dan FIFA 10 op het moment. Buiten het feit dat het er allemaal sfeervol uitziet is de keeper (Godzijdank) verbeterd en fluit de scheidsrechter niet meer voor pietluttige overtredingen (Althans, een heel stuk minder) Je kan nu veel meer een duel aangaan en het schieten op goal is alweer een stuk realistischer, dat wanneer je dan echt eens goed van afstand scoort (Met FIFA 10 is dat inmiddels niet meer zo moeilijk van 30 meter, gaat er geregeld in) dan is dat een stuk mooier omdat het een stuk pittiger is. Het voelt ook soepeler aan en het spat ervan af wat we min of meer van FIFA 11 kunnen verwachtten.

Ik kan niet wachten om straks weer met de geupdate selectie van Ajax te spelen. Waar ik altijd nog wel op hoop zijn toevoegingen als 'klassieke wedstrijden' of een WK finale uit het verleden etc..Het is erg gericht op het manage mode en online gedeelte (Wat natuurlijk logisch is aangezien de huidige generatie daar veel meer belang bij heeft) Maar wie nog de FIFA's van '96,'97,'98 heeft gespeeld (Met name World Cup '98...Prachtig spel toendertijd) kon je klassieke wedstrijden spelen, zelfs in het zwart-wit. Zulke dingen vind ik jammer dat die er niet meer in zitten.

En voor de lolbroeken onder ons had je in die tijd ook dat je met een XXXXL bal kon voetballen of met muren etc..EN, (Wat ik wel heel leuk vondt) in de zaal :)
Ajakz


Geregistreerd: 08-11-2009
Forum berichten: 125
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Noord-Brabant
Geplaatst: Di 20 jul 2010 22:08
Ik zit zeer regelmatig op een 'fifa-forum' en daar las ik het volgende:

Citaat:
Niet nodig joh Ik heb zelf bevoegdheid om tot de server van EA te komen en stats te bekijken/editen. Deze mag ik echter niet zomaar openbaar op het internet zetten vanwege concurrentie, etc. Wel kan ik verklappen dat de squad van ajax dit jaar enorm groot zal zijn, 39 spelers, daartussen zitten ook veel jeugdspelers die dit jaar waarschijnlijk nog niet voor 't eerste zullen spelen. Sommige dingen blijft EA echter onrealistisch houden, zo zijn Ajax jeugdspelers (bijna) beter dan de beste spelers van een laagvlieger.

Zoals ik al eerder zei, mag ik geen screens op het internet zetten, wel kan ik informatie geven op MSN, maar ook niet volledig, maar toch wel interessant om te weten.


linkje: Fifavoetbal.net
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 16:00
Hoe het er tot nu toe uitziet, wordt dit m'n opstelling in mijn eerste seizoen Ajax:

----------------------------- Steek ---------------------------
-- Van der Wiel --- Aldewereild --- Vertonghen ----- Anita ----
--------------------- Eyong Tarkang Enoh -------------------- (sorry, dat klinkt zo geniaal in Fifa)
----------------- De Zeeuw -------- Eriksen ------------------
-- Suárez -------------- El Hamdaoui ---------- Sulejmani ----

Wat een topaanval, in Fifa zeker.
abruzzi


Geregistreerd: 19-10-2008
Forum berichten: 1144
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 16:08
Citaat:
Hoe het er tot nu toe uitziet, wordt dit m'n opstelling in mijn eerste seizoen Ajax:

----------------------------- Steek ---------------------------
-- Van der Wiel --- Alderweireld --- Vertonghen ----- Anita ----
--------------------- Eyong Tarkang Enoh -------------------- (sorry, dat klinkt zo geniaal in Fifa)
----------------- De Zeeuw -------- Eriksen ------------------
-- Suárez -------------- El Hamdaoui ---------- Sulejmani ----

Wat een topaanval, in Fifa zeker.


Ik heb ook ontzettend zin in Fifa 11, maar je weet niet hoe hoog Eriksen, Lodeiro of De Jong is dus ik weet het nog niet. Ook is Emanuelson altijd wel goed op Fifa.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 16:12
Ja, kan ook nog linksback he. Of Atouba daar. Eriksen ga ik daar zetten. 18 jaar, zal wel rond de 70 zijn, groeit dus nog enorm door.
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 16:24
Ooh mijn opstelling zal zijn:

Stekelenburg
Van der Wiel-Alderweireld-Vertonghen-Anita
De Zeeuw-De Jong-Enoh
Suarez-El Hamdaoui-Emanuelson

Ik houd er van om realistisch te spelen. Ik koop ook nooit spelers zoals Gerrard, Lahm etc. bij Ajax.
abruzzi


Geregistreerd: 19-10-2008
Forum berichten: 1144
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 16:47
Citaat:
Ja, kan ook nog linksback he. Of Atouba daar. Eriksen ga ik daar zetten. 18 jaar, zal wel rond de 70 zijn, groeit dus nog enorm door.

Hopelijk hebben ze z'n snelheid op waarheid gemaakt, want dan is die zeker goed. Eriksen.
rastoe


Geregistreerd: 28-02-2009
Forum berichten: 335
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Hoofddorp
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 16:48
Citaat:
Ooh mijn opstelling zal zijn:

Stekelenburg
Van der Wiel-Alderweireld-Vertonghen-Anita
De Zeeuw-De Jong-Enoh
Suarez-El Hamdaoui-Emanuelson

Ik houd er van om realistisch te spelen. Ik koop ook nooit spelers zoals Gerrard, Lahm etc. bij Ajax.


Juist ik ook niet! Haha.. mischien alleen spelers zoals Nigel de Jong enzo..
thommy


Geregistreerd: 24-08-2008
Forum berichten: 790
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 18:22
Ik heb een keer allemaal oud spelers van Ajax aangekocht, wat had je toen een prachtige selectie zeg, en dat in een Ajaxshirt :mrgreen:
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 18:23
Heb ik ook gedaan. In transferwindow in 't hoofdmenu. Lekker elftal idd. Ibra spits, Sneijder en Van der Vaart erachter. De Jong CVM.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 18:53
Denk dat het bij mij 442 wordt.
Steek
Li'l Greg - Alderweireld - Vertonghen - Anita
Enoh -De Zeeuw
De Jong - Eriksen
Suarez - El hamdoui

Enoh en de Zeeuw staan dan ver van elkaar af in de breedte, terwijl De Jong en Eriksen dichtbij elkaar staan.
Nr.10


Geregistreerd: 22-06-2008
Forum berichten: 1489
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Hoorn
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 19:06
Hoe kun je nou met Ajax geen 433 spelen? Je tracht toch altijd utopie te bereiken met zulke voetbalspellen? Een succesvolle 433 zou de natte droom van iedere Ajax-supporter moeten zijn. Een decenia oude traditie succesvol in stand houden, doen wat nooit meer voor mogelijk gehouden werd.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 31 jul 2010 12:05
Ja hoor dat is zeker mijn droom een succesvol 433, in het écht. Bij fifa maakt mij dat niet zo veel uit.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Za 31 jul 2010 12:09
Lex jonge. Fifa is een simulatie spel! Een simulatie is een nabootsing van de werkelijkheid. Wil je dus in het echt een 4-3-3 met Ajax, wil je dat in Fifa ook <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Ajaxh00lig4n


Geregistreerd: 25-09-2009
Forum berichten: 27
Nieuws reacties: 25
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 31 jul 2010 13:15
Ik speel 4-3-3 in fifa10.

Steek
v/d wiel - pique - vertongen - clichy
Diaz - enoh - de zeeuw
suarez - ballotelli - hulk


Ik heb het een en ander aangekocht, maar dit speelt lekker hoor, pfff. V/d wiel en clichy zijn snel en kunnen allebij goed komen, Enoh is enorm sterk, niet normaal, hij wint bijna elk duel. En Diaz heb ik gescout die heeft een schot om bang van te worden.

Ballotelli is ook sterk in duels dus actie met suarez/hulk(super snel) en voorgeven op ballotelli en die maakt ze wel <img src='smilies/icon_razz.gif' />

En AFCA_seaman, ik speelde met FIFA 98 ook ALTIJD in de zaal <img src='smilies/icon_razz.gif' /> Er was geen scheids dus je kon hakken wat je wou. Echt schitterend was dan. Vaak zat in 1x vanaf de middelijn gescoord lol. Ik had hem op de sega, en daar kon je ook als je gescoord had een knopje indrukken en dan was het van : GOOOAAAAAALLL, ligt eraan hoelang je hem ingedrukt hield <img src='smilies/icon_razz.gif' />
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 31 jul 2010 13:22
Waar komt die Diaz vandaan?
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Za 31 jul 2010 13:31
Citaat:
Waar komt die Diaz vandaan?


Hij zei gescout, dus ik gok dat het zo'n computer gemaakte speler is :mrgreen:
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Za 31 jul 2010 13:33
Hmm nu heb ik zin om straks even een nieuwe manager mode bij Ajax op te starten bij Ajax. Meteen Wielaert, Aissati en wat overbodige jeugdspelers verkopen.. El Hamdaoui kopen , Pantelic verkopen :mrgreen:
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 31 jul 2010 13:39
Waar zit je nu dan?
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Za 31 jul 2010 13:59
Citaat:
Waar zit je nu dan?


Aston Villa
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.887
Berichten: 213.631 Onderwerpen: 2.462 Nieuwste lid: vpdzflq308
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.203.862 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Websites & Computers » Fifa 2011
Ga
Zoeken: